24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
 
Termékek

Hírlevél
Név:
E-mail:
 Iskolatáska katalógusok


Irodaszer katalógusok
24 éves a Papiron

24 éve indult el a Papiron Kft. és szolgáltatásai!   


Kedves Vásárlónk!


24 éve, 1994 júniusában indult el a Papiron Kft., mint papír-írószer-irodaszer-nyomtatvány üzlete. Dióhéjban a tényekről és a fejlődésünkről?
24 év alatt annyi minden változott az iskola és irodaszer piacon. Már ha csak a történelmet nézzük, mint visszatekintést. Az informatika robbanásszerű növekedése, a telefonok, a mobiltelefonok fejlődése, mely magával hozta a kereskedelem átalakulását is. A gazdasági nehézségek és a magasszintű piaci elvárásoknak való megfelelés nem könnyíti meg munkánkat az irodaszer piacon sem. Egyre több írószer, irodaszert, nyomtatványt, tonert, patron, bőröndök és világmárkákat kezdtünk el forgalmazni. Néhány a Papiron Kft. által preferált márka a Faber-Castell, Samsonite, Ico, Lyra, Casio, Canon de sorolhatnánk a közel 65 000-féle termékből bármilyen termékskála termékét is. Különös figyelmet fordítunk a prezentációra táblák, parafatáblák, mágnes táblák, tervezők és azokhoz használt írószerek, flipchart markerek, white board markerek, mágnesek és azok tisztító szereik. Egyre nagyobb ígény mutatkozik a teljes körű ellűtűsra mint pl az irodai élelmiszerekre nevezetesen az irodai vendéglátásban használt ásványvízek, üdítőitalok, kekszek, teák, tej tejtermékek, cukor, kávé stb. A felsorolásból a z irodai higiéniás termékek sokasága sem hiányozhat az egészségügyi papírokon túl a konyhai mosogatószereken át a felmosókig szinte teljes a paletta.
Kedvenc termékeink között szerepelnek a Samsonite világmárka minden egyes tagja! Hogy miért? Mert meggyőzött bennünket a 24év alatt, hogy ez az a márka amivel nem csak a minősége, hanem a tartóssága miatt is érdemes foglalkozni! A Samsonite kínálat legnépszerűbb terméke a Samsonite bőrönd, a Samsonite hátitáska, iskolatáska, hátizsák, kozmetikaitáska, laptoptáska, oldaltáska stb. Itt jegyezném meg, hogy kollégáink kászséggel állnak rendelekésükre, hogy melyik légitársaság milyen nagyságú képipoggyászt enged fel a repülő fedélzetére. Hivjon bennünket mi segítünk Önnek!

 


A 24 év víziója, hogy ügyfeleinket legendás szolgáltatással lássuk el.    
l.irodaszer 23év szakmai tapasztalat    


 Külön webáruházakat hoztunk létre,hogy szegmentáljuk a termékköreinket. Irodaszer, iskolaszer, Samsonite, közületi webáruház és a minden átölelő Papiron.hu oldalunkat. Itt különféle termékköröket és engedményeket akciókat lelhetnek fel és iratkozhatnak fel hírleveleinkre, megtudhatják hogyan vásároljanak iskolatáskát, tolltartót, milyen Samsonite bőröndel utazzanak a mindennapokban vagy milyen kabinbőrönddel utazzanak a fapados légitársaságok gépein - vagy irodagépük életartamát milyen fénymásolópapírral hosszabíthatják meg!

Szolgáltatásainkat is évről évre bővítettük - a kezdetekben még a polimeres technikával készítettük a bélyegzőket, ma már a legmodernebb laser gravírozó készíti el a bélyegző gumiját néhány perc alatt, itt térnék ki arra hogy igen széles a bélyegző kínálatunk a Trodat és Colop világmárkák mindegyíkét forgalmazzuk. A dátumbélyegzőtől a zsebbélyegzőig minden megtalálható a kínálatban ami egy iroda elengedhetetlen keléke a mindennapi munkához! Szolgáltatásaink közé tartozik a névjegykártya készítés, melyet megrendel és mi házhoz is szállítjuk ügyfeleink részére. Az egyedi, személyre szabott fényképes ajándékokat is megismertettük ügyfeleinkkel, az Ön elképzelését mi megvalósítjuk. Jól képzett kollegáink segítségére vannak az arculat kialakításában, megvalósításában is.

Bízunk benne, hogy minden kedves meglévő és új partnerünk talál köztük számára megfelelőt, és ezáltal a következő 24évben is a Papiron Kft.-t választják üzleti partnerüknek. Ajánlatainkat megtalálja értékesítő kollegáinknál, hírleveleinkben illetve a PAPIRON KFT megújult honlapján!
Cégünk az Önök megbízható partnere az Iskola, Iroda, Samsonite termékek beszerzésre! Válassza a minőség mellé a megbízhatóságot.

A 24 év alatt nem csak üzletünk területe tízszereződött meg hanem az egész országra kiterjedő csomagküldő szolgálatunk által rendelhet munkahelyére, otthonába kényelmesen tőlünk iskolaszereket, irodaszereket, Samsonite termékeket akcióáron kérjen egyedi személyre szabott ajánlatot!

E-mail:
Jelszó:
RegisztrációÚj jelszó
Szolgáltatások
Kosár
Üres a kosár
Top termékek
IDEMANTFH00001

Iratrendező 75mm STANDARD PP fehér A/4 élvédő nélküli 290x320x75mm
Eredeti nettó ár: 449 Ft
Akciós nettó: 426 Ft
Akciós bruttó: 542 Ft

IKSKLUX0000004

Szövegkiemelő Luxor narancs Mini Highligter 4003
Eredeti nettó ár: 55 Ft
Akciós nettó: 52 Ft
Akciós bruttó: 66 Ft

AKCIÓ
IRSKSTAKL00001

Szövegkiemelő készlet Stabilo Boss 2-5mm 4színű
Eredeti nettó ár: 1 913 Ft
Akciós nettó: 1 818 Ft
Akciós bruttó: 2 309 Ft

IKSKFOP0000008

Szövegkiemelő H-Tone zöld 1-5 mm JJ20503
Eredeti nettó ár: 75 Ft
Akciós nettó: 71 Ft
Akciós bruttó: 90 Ft

AKCIÓ
IDEMANTBO00001

Iratrendező 75mm STANDARD PP bordó A/4 élvédő nélküli 290x320x75mm
Eredeti nettó ár: 449 Ft
Akciós nettó: 426 Ft
Akciós bruttó: 542 Ft

d1
d2 _ |
  a kedvezményezett neve: PAPIRON kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
? a projekt címe: Gyakornoki program pályakezdők támogatására
? a szerződött támogatás összege: 7 625 278 Ft
? a támogatás mértéke (%-ban): 100%
? a projekt tartalmának bemutatása: 3 fő gyakornokok alkalmazása a projekt során
? a projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.04.
? projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00927

Adatvédelmi nyilatkozat | Környezetbarát fénymásolópapírok | Színes fénymásolópírok Rey adagio | parafatábla óriás | nyakbaakasztó pánt | Maped írószerek | Faber castell színes ceruzák | Jogi nyilatkozat | Parker toll | Fénymásolópapírok | Minőségpolitika | Szállítási feltételek | Impresszum | Általános szerződési feltételek | Pályázati Támogatás | GDPR adatvédelmi szabályzat | Hogy kerül a cipő az asztalra? Scotch ragasztószalag adagoló! | samsonite katalógus | Samsonite! | samsonite bőrönd méretek | minden ami iskola | Oldaltérkép |

Minden jog fenntartva. Papiron Kft., 2010.